magyar english deutsch

Gyerekszoba

gyerekszoba Talán nincs is szebb annál, mint a gyerekszobát berendezni, csinosítani, fantáziálni, tervezgetni, egy kis fészket építeni. Legyen a gyerekszoba színes, izgalmas, barátságos, de egyben megnyugtató is. Egészségre ártalmatlan anyagokat használjunk, de mégse legyen túl drága. Ugye nem is olyan egyszerű? Nem vagyunk könnyű helyzetben, amikor a gyerekszobát szeretnénk kialakítani otthonunkban.


Hiszen hosszú távon megoldást kell találnunk olyan helyiség kialakítására, mely gyermekünk, gyermekeink igényeit sok éven át „kiszolgálja”. A gyerekszoba az évek során egyszerre tölti be a játszótér, hálószoba, tárolóhelyiség, tanulós-dolgozó szoba, öltöző szerepét. A feladat csak bonyolódik abban az esetben, ha gyermekeink különböző neműek.


gyerekszoba felújítás Akinek nincs módja rá, hogy a különböző életkoroknak megfelelően rendszeresen változtassa az egész gyerekszobát a berendezéssel együtt, érdemes olyan bútordarabokat választani, amelyek nem divat és életkorfüggők, így a korai felnőtt korig is elkísérhetik a gyermeket. Praktikus és pénztárcakímélőbb megoldás, hogy a bútorzat helyett inkább a kiegészítőket, fal színét, díszítést változtassuk gyermekünk életkori igényeinek megfelelően.

Fontos, hogy ingergazdag, kreatív környezetet alakítsunk ki, szem előtt tartva a biztonságot.


gyerekszoba felújítás Milyen színűre festessük a gyerekszoba falait?

Válasszunk színt és témát, ami illik a gyermek jelleméhez, ízléséhez és kedvenc tárgyaihoz. Első szabály: a fehér falakat felejtsük el! Kisebb gyerekeknek a pasztellszínek a legideálisabbak, óvodáskortól használhatunk erősebb, intenzívebb árnyalatokat, persze soha ne essünk túlzásokba. Az is érdekes megoldás, ha csak a gyerekszoba egyik fala kap élénkebb színű festést, esetleg tapétát is lehet alkalmazni.

Mintás bordűrökkel hasonlóan vidám hangulatot varázsolhatunk a gyerekszobába, de festethetjük a falra a lurkó kedvenc mesefiguráit, esetleg pillangókat, virágokat is!Mesefestés

Mesefestés Sziasztok, Gyerekek! Szeretitek a meséket?

Ki ne szeretné? Biztosan kedvencetek is van!

Mit szólnátok hozzá, ha a szobátok faláról őrizné az álmotokat? Szóljatok apának-anyának, hogy lepjenek meg titeket!

Mi bármikor festünk szép mesefigurákat a gyerekszoba falára!


Kiinduló ár (1m x 1m): 6-10 ezer Ft + Áfa


Kiemelt ajánlatunk szülőknek:
Ha egy teljes lakásfelújítást megrendelnek nálunk, akkor a gyerekszoba egyik falára ingyen felfestjük gyermeke egyik kedvenc mesefiguráját!

gyerekszoba festés mesefestés
gyerekszoba gyerekszoba festés


Nálunk a felmérés és tervezés mindössze 7.500,- Forint, amelyet a felújítás megrendelése esetén jóváírunk!