magyar english deutsch

Tapétázás

tapétázás Egy nagyon jól megválasztott tapéta a helyiségeket lakályossá teszi, a tapétázás a berendezés hatását emeli, a különböző színek, anyagok megfelelő kiválasztásával optikailag megváltoztathatjuk a térviszonyokat, eltűntethetjük a helyiség kedvezőtlen arányait és kiemelhetjük előnyös vonásait.

Igaz, hogy a tapétázás drágább, mint a festés, de mindenképpen tartósabb. Ma már rengeteg színű, mintájú és különböző minőségű tapéta közül lehet választani.


profi tapétázás Figyeljünk arra, hogy a tapéta a falakon a különböző fényviszonyok miatt másképp hat, mint a boltban vásárláskor. A tapétát a mintája határozza meg, melyet nem csak függőlegesen és vízszintesen, hanem átlósan is lehet nézni. Nagy mintás tapétát lehetőleg nagy felületen tapétázzunk, míg a kisebb helyiségekben a kisebb minták érvényesülnek. A sötét, sűrű minták szűkítik a teret, ugyanakkor meleggé, barátságossá teszik. Nagy belmagasságot érdemes megosztani a falakon körbefutó bordűr segítségével.Nálunk a felmérés és tervezés mindössze 7.500,- Forint, amelyet a felújítás megrendelése esetén jóváírunk!