magyar english deutsch

Vízszerelés

Vízszerelés Általában mindannyian tisztában vagyunk azzal, mikor jött el a vízvezetékrendszerünk felújításának ideje. Ha már belefogunk a felújításba, mindenképpen érdemes a vízszerelést is belekalkulálni, hiszen a régi házakban az elöregedett csövek már kiszolgáltak, és ha lesz egy szépen kivitelezett fürdőszobánk vagy WC-nk, nem érdemes megkockáztatni egy esetleges csőtörést egy lespórolt vízszerelés miatt.
Vízszerelés Gyakori vízszerelési problémák:

Csapok, csaptelepek csöpögése és hangos működése, melyekre a gyors gyógyír a tömítők cseréje, de az igazi megoldás a csere lenne. Ma már nagyon nagy a választék, mindenki eldöntheti, hogy az olcsóbb, de valamivel gyengébb minőségűt, vagy a drágább, de hosszabb élettartamút választja.

WC tartály meghibásodás, amelyet könnyen orvosolhatunk, mivel szinte minden tartályhoz kapható javító készlet.


Vízszerelés Csőrepedés, régi elöregedett vízvezetékek hajlamosak a kötéseknél ereszteni, akár kilyukadni, ezeket a hibákat lehet vízszereléssel javítani is, de ha már ennyire régi vezetékekről beszélünk, érdemesebb kicserélni őket. Így több tíz évre magunk mögött tudhatjuk a nagyobb vízszerelési gondokat.

Legyen fontos a minőségi vízszerelés!Nálunk a felmérés és tervezés mindössze 7.500,- Forint, amelyet a felújítás megrendelése esetén jóváírunk!